Professionele glastuinbouw rondleidingen

Professionele, zakelijke rondleidingen in de Nederlandse glastuinbouw voor uw klanten, collega’s of bezoekers. 

24052024 - maasdijk, oranjepolderweg, Leen Middelburg chrysanten, Aad Verduijn.
HortiTours Westland
© Thierry Schut

Aad Verduijn

“Ik heb ruim 50 jaar ervaring in de tuinbouwtechniek. Ik ken de ondernemers in deze dynamische sector en de technische innovatie fascineert mij enorm. Het is steeds een zoektocht naar hoe het kweken van producten beter, sneller, gezonder, economischer, energiezuiniger en milieuvriendelijker kan. Ik leid mijn gasten rond en laat ze vol enthousiasme kennismaken met de innovatieve wereld van het Westland”.

Reviews

‘On behalf of our clients and our company I would like to thank you and your colleagues for organizing a wonderful business-tour to the companies in Westland specializing on Greenhouse Horticulture! According to our clients’feedback, they are impressed and excited with the tour and information they obtained. I appreciate very much your help, care and reliability and look forward to cooperation on the future projects!’
IVA-MICE Oekraïne
‘Heel graag wil ik jullie bedanken voor het bijzonder geslaagde bezoek aan Global Green Team en Greenpack. De N-Agro Nepalezen waren bijzonder onder de indruk van Global Green Team en Greenpack, zowel wat betreft de wijze waarop marketing plaats vindt, producten gemaakt worden, als de organisatie. Heel erg leerzaam! Bij de nabesprekingen gaf het veel stof voor discussie, en bleek hoe zinvol dit bezoek voor de groep is geweest. Uiteindelijk ging het om een bezoek van de eigenaren/managers van N-Agro die samen besluiten nemen over de toekomst van hun bedrijf en dit soort bezoeken helpen daar erg bij.’
N-Agro Nepal
“Aad Verduijn gaf ons een heldere rondleiding door de kassen van het Westland. Wij kwamen bij hem met een duidelijke vraag: hoe wordt het water beheerd binnen de glastuinbouw? Aad vertelde ons over de verschillende watersystemen, die hij bij elke kas demonstreerde. Hij heeft ons in contact gebracht met verschillende kwekers, aan wie wij veel vragen konden stellen. Een fantastische dag! En veel geleerd over watergebruik in de kas!”
ArtEZ University of the Arts

Impressies

Wilt u ook een rondleiding op maat? Dat kan!

Westland Horti Tours biedt maatwerk rondleidingen die volledig zijn afgestemd op uw specifieke wensen en gezelschap. Of u nu op zoek bent naar contact met gespecialiseerde leveranciers binnen de tuinbouwindustrie, het verkennen van innovatieve tuinbouwtechnologieën, of beide, wij staan klaar om een programma te creëren dat perfect aansluit op uw behoeften. Laat ons weten wat uw voorkeuren zijn, en wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring.