Nieuws

Juli 2018

Klanten Dutch Greenhouses

Voor klanten van Dutch Greenhouses hebben wij 2 dagen rondleidingen mogen verzorgen bij LMC, Solis Plant, Valstar Paprika’s, Lans Tomaten en Greenpack. Hiermee is de order van de klant na deze bezoeken geplaatst bij Dutch Greenhouses.

Juni 2018

3-daags programma medewerkers Watanabe Green Division Japan

Voor investeringsmaatschappij Watanabe Green Division uit Japan mochten wij een 3-daags programma opstellen voor hun medewerkers. Waarbij een bezoek aan het World Horti Center niet mocht ontbreken.

Mei 2018

Medewerkers Mardenkro

Voor de medewerkers van Mardenkro hebben wij een gezellige en informatieve middag georganiseerd bij Greenpack en Valstar Paprika’s.

April 2018

Nieuwe medewerkers Gemeente Westland

Westlandse School van Gemeente Westland heeft ons de opdracht gegeven om voor nieuwe medewerkers 3 maal een rondleiding bij Royal FloraHolland te organiseren.

Maart 2018

Nuffield Nederland

Hierbij ontvangen wij een groep van 100 internationale landbouwers Nuffield Nederland voor een rondleiding op de bloemenveiling Royal FloraHolland met aanwezigheid van Yvon Jaspers als boegbeeld voor Nuffield Nederland.

Februari 2018

Horti Contact Tour

Tijdens de Horti Contact Dagen Gorinchem zijn wij met 50 internationale gasten met de Horti Contact Tour op pad gegaan naar Lans Tomaten, Fransen Roses, SVco en World Horti Center.

Oktober 2017

Royal Brinkman

Tijdens het meerdaagse bijeenkomst van alle internationale managers van Royal Brinkman hebben wij een middag georganiseerd i.s.m. Eenden Tours Westland.

Juli 2017

Gemeente Westland

Voor de Gemeente Westland hebben wij een dag met rondleidingen georganiseerd voor 3 Japanese bezoekers naar Lans, Greenpack en Tomatoworld.

Juni 2017

Leerkrachten Cyprus

Voor de organisatie PEM GmbH uit Duitsland mochten wij een groep leerkrachten uit Cyprus rondleiden bij Lentiz school Naaldwijk, Lans tomaten en de Demokwekerij.

Mei 2017

Bezoek IVA-MICE Oekraïne

Voor de organisatie IVA-MICE hebben wij een echtpaar uit Oekraïne een dag rondgeleid om meer informatie te geven over de Nederlandse glastuinbouw.

‘On behalf of our clients and our company I would like to thank you and your colleagues for organizing a wonderful business-tour to the companies in Westland specializing on Greenhouse Horticulture!
According to our clients’feedback, they are impressed and excited with the tour and information they obtained.
I appreciate very much your help, care and reliability and look forward to cooperation on the future projects!’
Inna Kosoriga

Bezoek N-Agro Nepal

Op verzoek van de WUR hebben wij de directie van N-Agro uit Nepal in gesprek gebracht met Global Green Team en rond mogen leiden bij Greenpack.

‘Heel graag wil ik jullie bedanken voor het bijzonder geslaagde bezoek aan Global Green Team, en Greenpack.
De N-Agro Nepalezen waren bijzonder onder de indruk van Global Green Team en Greenpack, zowel wat betreft de wijze waarop marketing plaats vindt, producten gemaakt worden, als de organisatie. Heel erg leerzaam! Bij de nabesprekingen gaf het veel stof voor discussie, en bleek hoe zinvol dit bezoek voor de groep is geweest. Uiteindelijk ging het om een bezoek van de eigenaren/managers van N-Agro die samen besluiten nemen over de toekomst van hun bedrijf en dit soort bezoeken helpen daar erg bij.’
Martien Beek

Maart 2017

Bezoek Certhon

Voor Certhon hebben wij klanten uit Rusland rondgeleid bij Tomatoworld, Lans en Greenpack

Februari 2017

Bezoek Ludvig Svensson B.V. Climate Screens

Op verzoek van LSvensson uit Hellevoetsluis mochten wij twee collega’s uit de USA wegwijs maken in de Nederlandse glastuinbouw. Zij hebben een rondleiding gehad bij Royal FloraHolland, Lans, SVco, Ter Laak en LMC (Zentoo). Daarna zijn ze nog langs de molens bij Maasland geweest.

‘I don’t think I can actually express my thanks to you for today. I learned SO MUCH I’m very greatful. Your kind patience and openness was beyond my expectations for today.’
James Gomm

Januari 2017

Bezoek Gadot Group Israël

Voor het Israëlitische bedrijf Gadot Group mochten wij de heren Shlomo Glidai en Guy Atzmon rondleiden bij Royal FloraHolland, Lans, Greenpack, LMC en Solisplant.

Oktober 2016

Bezoek Minister van Landbouw Azerbeidzjan

Certhon-13

Heydar Asadov, Minister van Landbouw in Azerbeidzjan en delegatie bezochten op 27 oktober 2016 het Westland. Westland HortiTours heeft in opdracht van het Ministerie van Economische Zaken een dagprogramma georganiseerd, waarbij Aad Verduijn de delegatie heeft rondgeleid.

De delegatie kreeg ’s morgens een rondleiding bij Certhon Greenhouse solutions en daarna bij Greenpack, het grootste verpakkings- en distributiestation van groenten in West Europa en bij tomatenkwekerij Lans in Maasdijk.

De lunch werd gebruikt bij Unicum Waterweg met uitzicht op de havens van Rotterdam en de Nieuwe Waterweg.

’s Middags vertrok het gezelschap voor een rondleiding bij Priva, waar uitleg werd gegeven over duurzame klimaatbeheersing en aansluitend naar Rijk Zwaan voor uitleg over de zaadveredeling.

Vervolgens ging de delegatie naar WUR Plantenonderzoek in Bleiswijk en praktijkcentrum met trainingsfaciliteit Delphy.

Westland HortiTours, onderdeel van Westland Toerisme, promoot hiermee de Nederlandse glastuinbouw en tuinbouwleveranciers.