Nieuws

Westland Horti Tours gaat internationaal

Aad Verduijn heeft zijn Franse TV debuut gemaakt. Een korte leerzame rondleiding bij Leen Middelburg Chrysanten. 

Franse TV debuut

 

Het Hele Westland 

Op 1 maart 2023 stond dit leuke stuk over de rondleidingen in de tuinbouw in Het Hele Westland. Westland Horti Tours mag veel van de buitenlandse bezoekers een rondleiding geven en kennis laten maken met de Nederlandse glastuinbouw.

Krantenartikel

Rondleiding basisschool leerlingen

De kinderen vonden het fascinerend. Al die kleur die ze zagen bij Leen Middelburg Chrysanten. Nu maar hopen dat er een paar zo enthousiast zijn geworden dat ze er later voor kiezen om in de dynamische wereld van de tuinbouw te gaan werken. 

World Horti Center

Wij verzorgen veel rondleidingen in het World Horti Center. Deze keer twee groepen uit Korea.

Rondleiding bij SV.CO

Hier de foto van een groep enthousiaste Koreanen die wij mochten rondleiden bij SV.CO. 

Rondleiding Priva 

Wij verzorgen ook rondleiding bij de toeleveranciers in de tuinbouw. Deze keer een rondleiding bij het mooi bedrijf van Priva. 

Franse studenten op bezoek

Een enthousiaste groep Franse studenten kreeg een rondleiding bij Fransen Roses in De Lier. Ze genoten van de mooie rozen (o.a. Red Naomi) en van de informatie van gids Aad en vertaalster Marion.

Radioreportage

NPO radio 1 op bezoek bij Leen Middelburg Chrysanten.

Op de foto vlnr: Aad Verduijn (WHT), Mai Verbij (radio 1) en Sander Middelburg (LMC).

Rondleiding en Eendentour

Een aantal managers van Florensis maakte een Eendentour door het Westland en als afsluiter van de middag kregen ze een rondleiding bij Leen Middelburg Chrysanten.

Online tour aan 40 Koreaanse leraren

Op verzoek van Agriconsulting Grow gaf Aad Verduijn een online rondleiding bij Leen Middelburg Chrysanten. 40 Koreaanse leraren keken mee. Het was een interessante ochtend. Later in het jaar staan er nog meer online rondleidingen gepland.

Hagelunie op tuinbouwtour

We mochten diverse rondleidingen verzorgen aan een delegatie van Hagelunie. Een bezoek aan Tomatoworld stond ook op het programma. De deelnemers waren erg onder de indruk. Het was een geslaagde dag!

Informatieve rondleiding over de verschillende watersystemen

Onderstaande enthousiaste mail ontvingen we van de 2 studenten van ArtEZ University of the Arts die we mochten rondleiden. 

“Aad Verduijn gaf ons een heldere rondleiding door de kassen van het Westland. Wij kwamen bij hem met een duidelijke vraag: hoe wordt het water beheerd binnen de glastuinbouw? Aad vertelde ons over de verschillende watersystemen, die hij bij elke kas demonstreerde. Hij heeft ons in contact gebracht met verschillende kwekers, aan wie wij veel vragen konden stellen. Een fantastische dag! En veel geleerd over watergebruik in de kas!”

Bezoek burgemeester Bouke Arends

Burgemeester Arends heeft met ons een werkbezoek gebracht bij de drie disciplines van de glastuinbouw in het Westland: groenten, potplanten en bloemen.

3-daags programma medewerkers Watanabe Green Division Japan

Voor investeringsmaatschappij Watanabe Green Division uit Japan mochten wij een 3-daags programma opstellen voor hun medewerkers.

Medewerkers Mardenkro

Voor de medewerkers van Mardenkro hebben wij een gezellige en informatieve middag georganiseerd bij Greenpack en Valstar Paprika’s.

Bezoek IVA-MICE Oekraïne

Voor de organisatie IVA-MICE hebben wij een echtpaar uit Oekraïne een dag rondgeleid om meer informatie te geven over de Nederlandse glastuinbouw.

‘On behalf of our clients and our company I would like to thank you and your colleagues for organizing a wonderful business-tour to the companies in Westland specializing on Greenhouse Horticulture!
According to our clients’feedback, they are impressed and excited with the tour and information they obtained. I appreciate very much your help, care and reliability and look forward to cooperation on the future projects!’

Inna Kosoriga

Bezoek N-Agro Nepal

Op verzoek van de WUR hebben wij de directie van N-Agro uit Nepal in gesprek gebracht met Global Green Team en rond mogen leiden bij Greenpack.

‘Heel graag wil ik jullie bedanken voor het bijzonder geslaagde bezoek aan Global Green Team en Greenpack. De N-Agro Nepalezen waren bijzonder onder de indruk van Global Green Team en Greenpack, zowel wat betreft de wijze waarop marketing plaats vindt, producten gemaakt worden, als de organisatie. Heel erg leerzaam! Bij de nabesprekingen gaf het veel stof voor discussie, en bleek hoe zinvol dit bezoek voor de groep is geweest. Uiteindelijk ging het om een bezoek van de eigenaren/managers van N-Agro die samen besluiten nemen over de toekomst van hun bedrijf en dit soort bezoeken helpen daar erg bij.’
Martien Beek

Bezoek Ludvig Svensson B.V. Climate Screens

Met twee medewerkers van Ludvig Svensson bezochten we Royal FloraHolland, Lans, SVco, Ter Laak en LMC (Zentoo). We ontvingen een leuk bedank berichtje. 

‘I don’t think I can actually express my thanks to you for today. I learned SO MUCH I’m very greatful. Your kind patience and openness was beyond my expectations for today.’
James Gomm

Bezoek Gadot Group Israël

Bezoek gebracht aan Royal FloraHolland, Lans, Greenpack, LMC en Solisplant.

Bezoek Minister van Landbouw Azerbeidzjan

Minister van Landbouw Azerbeidzjan bezocht in opdracht van het Ministerie van Economische Zaken:

  • Certhon Greenhouse Solutions
  • Greenpack
  • Lans
  • Priva
  • Rijk Zwaan
  • WUR Bleiswijk

Certhon-13