Nieuws

Juli 2021, Hagelunie op tuinbouwtour

Op 15 juli gaf Aad Verduijn diverse rondleidingen aan een delegatie van Hagelunie. Een bezoek aan Tomatoworld stond ook op het programma. De deelnemers waren erg enthousiast. Het was een geslaagde dag!

Bezoek Hagelunie 15 juli 2021

April 2021, rondleidingen weer van start

Recent heeft gids Aad Verduijn naar volle tevredenheid 2 studenten van ArtEZ University of the Arts rondgeleid. Een paar dagen na de rondleiding ontvingen wij een enthousiaste mail:

“Aad Verduijn gaf ons een heldere rondleiding door de kassen van het Westland. Wij kwamen bij hem met een duidelijke vraag: hoe wordt het water beheerd binnen de glastuinbouw? Aad vertelde ons over de verschillende watersystemen, die hij bij elke kas demonstreerde. Hij heeft ons in contact gebracht met verschillende kwekers, aan wie wij veel vragen konden stellen. Een fantastische dag! En veel geleerd over watergebruik in de kas!”

Bezoek burgemeester Bouke Arends
Burgemeester Arends heeft met ons een werkbezoek gebracht bij de drie disciplines van de glastuinbouw in het Westland: groenten, potplanten en bloemen.

Klanten Dutch Greenhouses
Voor klanten van Dutch Greenhouses hebben wij 2 dagen rondleidingen mogen verzorgen bij LMC, Solis Plant, Valstar Paprika’s, Lans Tomaten en Greenpack. Hiermee is de order van de klant na deze bezoeken geplaatst bij Dutch Greenhouses.

3-daags programma medewerkers Watanabe Green Division Japan
Voor investeringsmaatschappij Watanabe Green Division uit Japan mochten wij een 3-daags programma opstellen voor hun medewerkers.

Medewerkers Mardenkro
Voor de medewerkers van Mardenkro hebben wij een gezellige en informatieve middag georganiseerd bij Greenpack en Valstar Paprika’s.

Nieuwe medewerkers Gemeente Westland
Westlandse School van Gemeente Westland heeft ons de opdracht gegeven om voor nieuwe medewerkers 3 maal een rondleiding bij Royal FloraHolland te organiseren.

Nuffield Nederland
Hierbij ontvangen wij een groep van 100 internationale landbouwers Nuffield Nederland voor een rondleiding op de bloemenveiling Royal FloraHolland met aanwezigheid van Yvon Jaspers als boegbeeld voor Nuffield Nederland.

Horti Contact Tour
Tijdens de Horti Contact Dagen Gorinchem zijn wij met 50 internationale gasten met de Horti Contact Tour op pad gegaan naar Lans Tomaten, Fransen Roses, SVco en World Horti Center.

Royal Brinkman
Tijdens het meerdaagse bijeenkomst van alle internationale managers van Royal Brinkman hebben wij een middag georganiseerd i.s.m. Eenden Tours Westland.

Gemeente Westland
Voor de Gemeente Westland hebben wij een dag met rondleidingen georganiseerd voor 3 Japanese bezoekers naar Lans, Greenpack en Tomatoworld.

Leerkrachten Cyprus
Voor de organisatie PEM GmbH uit Duitsland mochten wij een groep leerkrachten uit Cyprus rondleiden bij Lentiz school Naaldwijk, Lans tomaten en de Demokwekerij.

Bezoek IVA-MICE Oekraïne
Voor de organisatie IVA-MICE hebben wij een echtpaar uit Oekraïne een dag rondgeleid om meer informatie te geven over de Nederlandse glastuinbouw.

‘On behalf of our clients and our company I would like to thank you and your colleagues for organizing a wonderful business-tour to the companies in Westland specializing on Greenhouse Horticulture!
According to our clients’feedback, they are impressed and excited with the tour and information they obtained. I appreciate very much your help, care and reliability and look forward to cooperation on the future projects!’

Inna Kosoriga

Bezoek N-Agro Nepal
Op verzoek van de WUR hebben wij de directie van N-Agro uit Nepal in gesprek gebracht met Global Green Team en rond mogen leiden bij Greenpack.

‘Heel graag wil ik jullie bedanken voor het bijzonder geslaagde bezoek aan Global Green Team, en Greenpack. De N-Agro Nepalezen waren bijzonder onder de indruk van Global Green Team en Greenpack, zowel wat betreft de wijze waarop marketing plaats vindt, producten gemaakt worden, als de organisatie. Heel erg leerzaam! Bij de nabesprekingen gaf het veel stof voor discussie, en bleek hoe zinvol dit bezoek voor de groep is geweest. Uiteindelijk ging het om een bezoek van de eigenaren/managers van N-Agro die samen besluiten nemen over de toekomst van hun bedrijf en dit soort bezoeken helpen daar erg bij.’
Martien Beek

Bezoek Certhon
Voor Certhon hebben wij klanten uit Rusland rondgeleid bij Tomatoworld, Lans en Greenpack

Bezoek Ludvig Svensson B.V. Climate Screens
Twee medewerkers LSvensson bezochten Royal FloraHolland, Lans, SVco, Ter Laak en LMC (Zentoo).

‘I don’t think I can actually express my thanks to you for today. I learned SO MUCH I’m very greatful. Your kind patience and openness was beyond my expectations for today.’
James Gomm

Bezoek Gadot Group Israël
Bezoek gebracht aan Royal FloraHolland, Lans, Greenpack, LMC en Solisplant.

Bezoek Minister van Landbouw Azerbeidzjan
Minister van Landbouw Azerbeidzjan bezocht in opdracht van het Ministerie van Economische Zaken:

  • Certhon Greenhouse Solutions
  • Greenpack
  • Lans
  • Priva
  • Rijk Zwaan
  • WUR Bleiswijk

Certhon-13