Nieuws

Juli 2017

Bezoekers van de Gemeente Westland

Voor de Gemeente Westland hebben wij een dag met rondleidingen georganiseerd voor 3 Japanese bezoekers naar Lans, Greenpack en Tomatoworld.

Juni 2017

Bezoek leerkrachten Cyprus

Voor de organisatie PEM GmbH uit Duitsland mochten wij een groep leerkrachten uit Cyprus rondleiden bij Lentiz school Naaldwijk, Lans tomaten en de Demokwekerij.

Mei 2017

Bezoek IVA-MICE Oekraïne

Voor de organisatie IVA-MICE hebben wij een echtpaar uit Oekraïne een dag rondgeleid om meer informatie te geven over de Nederlandse glastuinbouw.

‘On behalf of our clients and our company I would like to thank you and your colleagues for organizing a wonderful business-tour to the companies in Westland specializing on Greenhouse Horticulture!
According to our clients’feedback, they are impressed and excited with the tour and information they obtained.
I appreciate very much your help, care and reliability and look forward to cooperation on the future projects!’
Inna Kosoriga

Bezoek N-Agro Nepal

Op verzoek van de WUR hebben wij de directie van N-Agro uit Nepal in gesprek gebracht met Global Green Team en rond mogen leiden bij Greenpack.

‘Heel graag wil ik jullie bedanken voor het bijzonder geslaagde bezoek aan Global Green Team, en Greenpack.
De N-Agro Nepalezen waren bijzonder onder de indruk van Global Green Team en Greenpack, zowel wat betreft de wijze waarop marketing plaats vindt, producten gemaakt worden, als de organisatie. Heel erg leerzaam! Bij de nabesprekingen gaf het veel stof voor discussie, en bleek hoe zinvol dit bezoek voor de groep is geweest. Uiteindelijk ging het om een bezoek van de eigenaren/managers van N-Agro die samen besluiten nemen over de toekomst van hun bedrijf en dit soort bezoeken helpen daar erg bij.’
Martien Beek

Maart 2017

Bezoek Certhon

Voor Certhon hebben wij klanten uit Rusland rondgeleid bij Tomatoworld, Lans en Greenpack

Februari 2017

Bezoek Ludvig Svensson B.V. Climate Screens

Op verzoek van LSvensson uit Hellevoetsluis mochten wij twee collega’s uit de USA wegwijs maken in de Nederlandse glastuinbouw. Zij hebben een rondleiding gehad bij Royal FloraHolland, Lans, SVco, Ter Laak en LMC (Zentoo). Daarna zijn ze nog langs de molens bij Maasland geweest.

‘I don’t think I can actually express my thanks to you for today. I learned SO MUCH I’m very greatful. Your kind patience and openness was beyond my expectations for today.’
James Gomm

Januari 2017

Bezoek Gadot Group Israël

Voor het Israëlitische bedrijf Gadot Group mochten wij de heren Shlomo Glidai en Guy Atzmon rondleiden bij Royal FloraHolland, Lans, Greenpack, LMC en Solisplant.

Oktober 2016

Bezoek Minister van Landbouw Azerbeidzjan

Certhon-13

Heydar Asadov, Minister van Landbouw in Azerbeidzjan en delegatie bezochten op 27 oktober 2016 het Westland. Westland HortiTours heeft in opdracht van het Ministerie van Economische Zaken een dagprogramma georganiseerd, waarbij Aad Verduijn de delegatie heeft rondgeleid.

De delegatie kreeg ’s morgens een rondleiding bij Certhon Greenhouse solutions en daarna bij Greenpack, het grootste verpakkings- en distributiestation van groenten in West Europa en bij tomatenkwekerij Lans in Maasdijk.

De lunch werd gebruikt bij Unicum Waterweg met uitzicht op de havens van Rotterdam en de Nieuwe Waterweg.

’s Middags vertrok het gezelschap voor een rondleiding bij Priva, waar uitleg werd gegeven over duurzame klimaatbeheersing en aansluitend naar Rijk Zwaan voor uitleg over de zaadveredeling.

Vervolgens ging de delegatie naar WUR Plantenonderzoek in Bleiswijk en praktijkcentrum met trainingsfaciliteit Delphy.

Westland HortiTours, onderdeel van Westland Toerisme, promoot hiermee de Nederlandse glastuinbouw en tuinbouwleveranciers.